Arrangert av

Missing alt text

|

Seminar

Annual Nordic Food Forum - NTNU

0 kr
onsdag 21.9.10:00 - 15:00
Digs
Missing alt text
Del:
Marit Reitan
MaritReitan
Pror Rector Education NTNU
Deniz  Koca
Deniz Koca
FørsteamanuensisLund University
Kristina  Widell
Kristina Widell
SeniorforskerSintef Ocean AS
Mirva  Lampinen
Mirva Lampinen
Co-Creation ManagerVTT Finland
Justyna  Kulawik-Dutkowska
Justyna Kulawik-Dutkowska
Dr. and Project Manager Legal Advice & FundingEIT: European Institute of Innovation & Technology Food – Belgium
Eva  Falch
Eva Falch
Head of NTNU Food Forum & Asossiate Professor Norwegian University of Science and Technology: NTNU
Giovanni  De Grandis
Giovanni De Grandis
Senterkoordinator og leder av AFINO pilot projekteneAFINO NTNU
Marte Von Krogh
MarteVon Krogh
AvdelingslederMatvalget
Janna  Cropotova
Janna Cropotova
Associate ProfessorNTNU: Norwegian University of Science and Technology
Emilia  Nordlund
Emilia Nordlund
Research manager VTT Ltd
Mie  Bjune Gjeten
Mie Bjune Gjeten
Project ManagerNorsk Kylling AS
Gisle Bakken
GisleBakken
Project managerNorsk Kylling.
Zane Cerpina
ZaneCerpina
Curator and designer TEKS Trondheim Elektroniske Kunstsenter
Mirna  Habuda-Stanic
Mirna Habuda-Stanic
Professor University of Osijek – Croatia
Bent  Egberg Mikkelsen
Bent Egberg Mikkelsen
Professor University of Copenhagen – Denmark
Federico  Gómez Galindo
Federico Gómez Galindo
Professor Lund University
Kari  Helgetun Langfoss
Kari Helgetun Langfoss
Assistant Professor NTNU: Norwegian University of Science and Technology
Kristine Rise
KristineRise
ProsjektlederOi Trøndersk Mat og Drikke
Harald  Sverdrup
Harald Sverdrup
Professor Høgskolen i Innlandet
Marit Reitan
MaritReitan
Prorektor for UtdanningNTNU
Gustav  Myraune
Gustav Myraune
Founder and General ManagerRÅGO Trondheims Kjøkkenhage AS
Lasse Berre
LasseBerre
ModeratorBERRE
Kristi E.  Aarak,
Kristi E. Aarak,
R&D project manager GCRieber Vivomega
Sophie  Kendler
Sophie Kendler
PhD candidate
Stefan  Hellstrand
Stefan Hellstrand
DirectorNolby Ekostrategi
Damien Jourdan
DamienJourdan
Director of Open Innovation and Community Animation
Susanna  Winblad
Susanna Winblad
The Region of Skåne
DigsKrambugata 27011, Trondheim

Hvordan er fremtidens bærekraftige matsystem?

Det er temaet når den aller første Nordic Food Forum konferansen nå arrangeres i Trondheim.

Konferansen samler nordiske kolleger som jobber med matindustrien på ulike måter, og målet er å styrke samarbeid, nettverksbygging og innovasjon. Konferansen arrangeres av NTNU og European Region of Gastronomy, og er del av Hyfer-festivalen.

Hovedtema for konferansen vil være forbrukerperspektiver, matteknologiske muligheter og fremtidsperspektiver for bærekraftig utvikling. Målet er å sette søkelys på sentrale elementer for å lykkes med en bærekraftig endring av matsystemet og definere fremtiden i vår nordiske matkontekst. Slik kan man i fellesskap utvikle strategier og effektive initiativer for bærekraftig prosessering, produksjon og forbruk av matprodukter.

Arrangementet vil legge til rette for nettverksbygging mellom ulike interessentgrupper; forskere, industriaktører, matentreprenører, beslutningstakere og virkemiddelapparatet. Programmet består av presentasjoner, debatter, demonstrasjoner av ulike matkonsept og matinnovasjoner.

På listen over foredragsholdere finner du blant annet Zane Cerpina, forfatteren av boka «Cooking in the Anthropocene – Recipes and opportunities for future catastrophes» og Giovanni De Grandis som skal snakke om «Food waste reduction in Norway: from data collection to (collective) action?» 

Konferansen er åpen for alle.