Hopp til innhold

Arrangert av

Missing alt text

Olympisk Mindset Workshop for studenter x Kjersti Buaas

Idéverksted
Datosøn. 25.9.
Tid17:30 - 18:30
StedOnline
Pris0 / 250 kr
Språk
Missing alt text

Avlyst

Ta styring på fokus og stressmestring

Hvordan kan du som student ha nytte av mental trening og meditasjon?

Hvorfor begynte Kjersti med mental trening/meditasjon og hvordan bruker hun dette aktivt i livet sitt?
"Som profesjonell idrettsutøver har jeg blitt velsignet med muligheten til å lære om kropp og sinn fra noen av de beste utøverne og trenerne i verden. Underveis i karrieren passet jeg på å følge nøye med og stille spørsmål slik at jeg kunne lære av de profesjonelle, slik at jeg bedre kunne forstå måten vi mennesker jobber på."

Bli med Kjersti live, online, på en times workshop hvor du lærer hvordan du:
Kan MESTRE stress bedre
Få økt TILSTEDEVÆRELSE i livet ditt og i relasjonene dine
Styrke kapasiteten din til å FOKUSERE og studere med høyere KVALITET
Forberede deg til EKSAMEN og prestere på et HØYT NIVÅ
NYTE og LEKE mer i livet ditt, både under studietiden og på fritiden

Kjersti Buaas er fire ganger olympisk snowboarder og bronsevinner fra Trondheim. Hun har konkurrert på verdens snowboardtour i over 20 år, og i 2018 var hun hovedtrener for det olympiske slovakiske snowboardlaget, hvor hun trente utøverne innenfor områder som positiv tenkning, meditasjon, mindfulness og hvordan de kan bruke disse teknikkene på å bedre egne fysiske prestasjoner. Hun har fullført en bachelor i idrettsvitenskap og fordypet seg i bevisst pustearbeid i kombinasjon med en 200-timers sertifisering som meditasjonslærer. Nå tilbyr hun workshops, retreater og kurs gjennom selskapet sitt PRSNT hvor hun jobber hun med olympiske idrettsutøvere, administrerende direktører, små og store bedrifter, enkeltpersoner, grupper og enkeltmennesker.

Søndag 25. september vil de som har kjøpt billetter til denne meditasjonen motta en lenke til live-økten 2 timer før online-arrangementet starter.

Møt innlederne