om Hyfer

Hyfer festivalen – En arena for å dele kunnskap og nye ideer med likesinnede!

Missing alt text

Festivalen er spekket med inspirerende aktiviteter, spontane møter mellom mennesker og opplevelser som snakker til alle sansene. La deg begeistre av nye og spennende ideer, innovative løsninger og uventede oppdagelser!

I en åpen atmosfære legger Hyfer til rette for at kunnskap skal deles på tvers av fagfelt. Samtidig håper vi at du lar deg inspirere av nye mennesker og perspektiver. Med andre ord: Hyfer er festivalen for deg med et nysgjerrig og åpent sinn! Vi gir deg et dypdykk inn i tankene til forskere og artister fra hele Norden.

Ved å kombinere forskning og kunst i én og samme festival bygger vi bro mellom fagfelt som på overflaten fremstår som motsetninger.

Vi tror at nye samarbeidsformer, ideer, tanker og muligheter vil komme til syne når vi dykker under overflaten. Og hvem vet – kanskje kan ny innsikt gi deg svaret på uløste spørsmål?

Hyfer er mer enn bare en festival og et forum for diskusjon. Gjennom Hyfer puster vi liv i både forskning og kunst. Her får du innsikt i vitenskapelige gjennombrudd, nøkkelen til mental helse og teknologisk innovasjon. For ikke å snakke om inspirasjon fra pionerer innen musikk, kunst og kultur. Vi gir deg historiene du ikke ser ved første øyekast, men som har enorm betydning for livene vi lever!

Hyfer festival er et initiativ fra NTNU, med mål om å vekke nysgjerrighet og inspirasjon hos morgendagens beslutningstakere. Dette er en arena for kunnskapsdeling mellom ulike fagfelt. Hyfer vil også være formidler av innovasjon på tvers av kunst og vitenskap i Trondheimsregionen.

Hyfer-teamet

Missing alt text

McKennaStarckMarkeds- og kommunikasjonsleder

+47 413 70 374
mckenna.starck@ntnu.no
Missing alt text

MereteVaneboProsjektleder & produsent

+47 930 17 537
merete.vanebo@ntnu.no
LinkedIn
Missing alt text

Tanja HolmenFestivaldirektør

+47 907 96 908
tanja.holmen@ntnu.no
LinkedIn