Hopp til innhold

Arrangert av

Missing alt text

After Yang Pre-premiere x Kosmorama

Film
Datotor. 22.9.
Tid16:30 - 18:00
StedNova Kino Trondheim
Pris130 kr
Språk
Missing alt text

Hvor lenge er det egentlig til kunstig intelligens blir så menneskelignende at vi føler sorg når den dør?

Vi inviterer deg herved til en eksklusiv førpremierevisning av denne anerkjente filmen, et samarbeid mellom Kosmorma og Hyfer.

Filmen etterfølges av en kort refleksjonssesjon med tre av Norges mest innflytelsesrike forskere innen kunstig intelligens og menneskesinnet. Dette blir en interaktiv sesjon som reflekterer over temaet kunstig intelligens knyttet til menneskelige følelser og etiske spørsmål i vår tid.

Om filmen:
Lavmælt sci-fi-drama med Colin Farrell og Jodie Turner-Smith.

After Yang er en film om familien, livet, sorgen og veien videre. Når Yang – en androide og kjært «familiemedlem» – slutter å virke, prøver Jake (Colin Farrell) å få ham reparert. Yang er det nærmeste Jake kommer å ha en sønn, og han er datterens «bror» og beste venn. Men i prosessen med å bringe Yang tilbake, innser Jake at livet er i ferd med å gli forbi ham. Hvordan kan han finne tilbake til de tette båndene med kona (Jodie Turner-Smith) og datteren?

After Yang hadde verdenspremiere i Cannes, etterfulgt av amerikansk premiere på Sundance filmfestival, og har vakt begeistring hos filmkritikere så vel som hos publikum.Kogonada er en sørkoreansk-amerikansk filmskaper som debuterte med filmen Columbus i 2017. Han er for tiden aktuell som regissør av den kritikerroste serien Pachinko på Apple+ sammen med Justin Chon.

Møt innlederne