Arrangert av

Workshop

Breathwork x Ella Flor

250 / 150 kr
lørdag 24.9.08:30 - 10:00
HAVET - Djupet
Missing alt text
Del:
HAVET - DjupetStrandveien 1047067, Trondheim

Ella Flor guider deg gjennom en kraftfull og helende reise med Breathwork

Breathwork en aktiv meditasjonsteknikk som består av et raskt og dypt pustemønster med tre steg.

Teknikken har fått oppmerksomhet i de senere år som en god støtte til tradisjonell behandling og terapi.Pusten jobber med stagnert energi og emosjonelle blokkeringer slik at du lettere kan gi slipp i kropp og sinn.

Lær hvordan du kan bruke breathwork som et verktøy for å endre emosjonelle grunntilstander som kan ha vært grobunn for livslange mønster av depresjon, angst og avhengighet.

Få kontakt med intuisjonen din, øk kreativiteten din og åpne hjertet ditt for å øke selvfølelsen av takknemlighet og selv-kjærlighet. Dette er en selvhelende praksis som effektivt gir gode resultater og fungerer som en emosjonell detox. Altså blir du guidet til både å hjelpe deg selv, men også til å lære teknikker du kan ta med deg for å fortsette senere i eget tempo.

Denne workshopen er et dypdykk i havet gjennom tillit, annerkjennelse og ydmykhet der vi gir slipp på tankestrømmene og tillater oss selv å flytte fokuset inn i hjertet vårt.Reisen gis til deg av Ella i samarbeid med Hyfer på Havet Kulturarena.

NB - Selve teknikken er enkel og passer i utgangspunktet for alle, men hvis du har hjerteproblemer bør du imidlertid konsultere med lege og/eller læreren av klassen på forhånd.

MERK: Du må reservere et gratis Hyfer Hopp i Havet armbånd for å bestille billett/deltakelse. Kampanjekode ligger nederst på Hopp i Havet-billetten.

Hyfer forbeholder seg retten til å dokumentere festivalen med bilder og film til bruk i markedsføringen av Hyfer.