Hopp til innhold

Arrangert av

Partner logo

Dance Meditation Theatre

Workshop
Datofre. 22.9.
Tid18:00 - 20:00
Pris100 kr
SpråkEN
Missing alt text

Bli med oss på en Dance Meditation Theatre introduksjons-session! Under dette eventet vil vi ta deg med på en reise - en oppdagelse av ditt dypere selv gjennom dans og mindfulness praksiser.

Vi vil ta en pause fra våre daglige bekymringer og selvkritiske tanker. Vi vil øke bevisstheten rundt kropp og sinn. Vi vil forsøke å gi slipp på måter vi holder oss selv tilbake på gjennom pusteøvelser og frigjøringsteknikker.

Sammen skaper vi et rom for ærlig selvutforskning og åpenhet, for å komme nærmere den balansen vi lengter etter i våre daglige liv.

Dance Meditation Theatre er brakt til deg av Ella og Martins – en dynamisk duo av komplementære motsetninger. Ella er en Space Holder, utdannet yogalærer, Breathwork fasilitator og Reiki Master. Hun holder kurs og utdanninger rundt om i landet. Martins er en elektronisk musiker/DJ, impro-teaterartist og jobber innen teknologi og mental helse.

De deler en lidenskap for dans og selvoppdagelse, og sammen skaper de et rom for orden og kaos hvor du kan gi slipp på bekymringer og komme i kontakt med livsenergien som bor i deg.

-

Ingen forkunnskaper innen dans eller mindfullness er nødvendig for å delta på dette arrangementet.

Vi gjør oppmerksom på at det vil bli tatt bilder under festivalen dagene 22. og 23 september. Bildene vil kun bli benyttet til kommunikasjon og informasjon knyttet til festivalen fremover.

Det vil ikke bli tatt bilder av deltakerne på dette arrangementet uten deres samtykke.