Hopp til innhold

Den menneskelige energien

Sofaprat
Datofre. 22.9.
Tid16:45 - 17:45
Pris0 kr
SpråkNO
Missing alt text

Avlyst

Menneskelig energi - vår livsessens! Hva gir deg energi? Hvordan tar vi vare på vår energi, vår trivsel og vår helse, individuelt og kollektivt? Hvilken rolle spiller menneskelig energi når det gjelder å ta vare på vår felles fremtid?

Menneskelig energi - vår livsessens! Hva gir deg energi?
Hvordan tar vi vare på vår energi, vår trivsel og vår helse, individuelt og kollektivt? Hvilken rolle spiller menneskelig energi når det gjelder å ta vare på vår felles fremtid?

Hyferfestivalen inviterer til en uformell diskusjon der vi tar utgangspunkt i ulike fasetter av menneskelig energi for å adressere bærekraftig helse og livskvalitet. Kan bærekraftig helse være både et mål og en ressurs i møte med de store samfunnsutfordringene vi står overfor? Er bærekraftig helse og miljømessig bærekraft to ulike mål, eller to sider av samme sak? Vi er nysgjerrige på sammenhenger, og sikter på å veve sammen ulike aspekter i vår samtale. Kanskje finner vi nye forbindelser i kunnskapens Hyfe-nettverk!

I samtalen møtes forskere fra ulike fagfelt innen helse og bærekraft;

Edgar Hertwich (klima, energi, forbruk, ressursøkonomi, industriell økologi)

Linn Okkenhaug Getz (allmennmedisin, samfunnsmedisin, bærekraftige helsetjenester)

Tora Bonnevie (nevrovitenskap, nevromedisin, bærekraft og helse)

Vi gjør oppmerksom på at det vil bli tatt bilder under festivalen dagene 22. og 23 september. Bildene vil kun bli benyttet til kommunikasjon og informasjon knyttet til festivalen fremover.

Møt innlederne