Hopp til innhold

Arrangert av

Missing alt text

Flow for Body & Mind x Viktoria, Zenit Yoga

Idéverksted
Datolør. 24.9.
Tid10:30 - 11:30
StedHavet
Pris150 kr
Språk
Missing alt text

Et annerledes yogaverksted fra Zenit Yoga i samarbeid med Hyfer.

I denne unike workshopen vil nevroforsker og vinyasa yogalærer, Viktória Szentkereszty-Havas guide deg gjennom en morsom og kreativ vinyasa-flytøkt hvor du vil koble deg til egen kropp og sinn gjennom ulike yogastillinger og dyptgående pustearbeid.

I Viktorias klasser smelter yoga og nevrovitenskap sammen.
Hun gir innsikt i hvordan vi som mennesker kan skape et meningsfylt og sunt liv for oss selv. Hennes mål som yogalærer er å gi elevene kunnskap som gjør dem i stand til å leve et mer fysisk og mentalt komplett og fruktbart liv samtidig som de har mye moro på matten. Viktória studerte psykologi, nevrovitenskap og fullførte sin doktorgrad i biomedisin – med fokus på kognitive nevrovitenskap – i 2014. Forskningen hennes i over et tiår fokuserte på mekanismene for læring, hukommelse og flerspråklighet. Hun har studert yoga, kampsport og andre bevegelsesdisipliner i over 30 år. Hun fullførte sin 200-timers vinyasa-lærerutdanning i 2018 og sin Restore and Yoga Nidra-lærerutdanning i 2021. Viktória underviser også ved Zenit Yoga i Trondheim. Under HYFER ønsker Zenit å hedre deres tradisjoner og samtidig tilby noe tilpasset trondheimsfolk. Zenit vil tilby klasser orientert mot en teknikkbasert flyt, med fokus på mindfulness. Denne timen er tilgjengelig for alle nivåer av yogautøvere. Er du nysgjerrig på yoga og har lyst til å prøve det, kom og ha det gøy med oss!

MERK: Du må reservere et Hyfer Hopp i Havet-armbånd for å bestille billett. Kampanjekoden for å få tilgang til arrangementer fremkommer nederst på Hopp i Havet-billetten din.