Hopp til innhold

ImproJam x Anna Schmidt

Idéverksted
Datolør. 24.9.
Tid12:00 - 13:30
StedHavet
Pris0 kr
Språk
Missing alt text

Sand, stein, skjell, havet...

ImproJam fremføres på engelsk av dansekunstner Anna Thu Schmidt i samarbeid med vokalist Thea Ellingsen Grant.

I løpet av denne halvannen times workshopen henter Anna inspirasjon fra havet og utforsker temaet gjennom bevegelse og lydimprovisasjon. Økten starter med en kollektiv oppvarming og improvisasjonsoppgaver på stedet før man går inn i den åpne dansen. Bak lydlandskapet fra havet står musiker Thea Ellingsen Grant og landskapet vil følge deltakerne på hele reisen. Gjennom en leken tilnærming til dans og musikkimprovisasjon bindes deltakerne sammen med elementene i rommet. Her kan deltakerne utforske bevegelsene både alene og i møte med andre. Danseerfaring er ikke nødvendig. ImproDans Trondheim ønsker å tilby et åpent, fritt og trygt rom for bevegelse og lydutforskning. Anna Thu Schmidt (født 1989 i Tyskland) er en dansekunstner med fokus på danseimprovisasjon, tverrfaglige kunst og kulturprosjekt og integrert dans.
Arbeidet hennes er inspirert av kulturen og miljøet rundt henne og av kommunikasjonen mellom mennesker.
Arrangementet er gratis og et resultat av samarbeid mellom Hyfer, HAVET og Trondheim kommune.

MERK: Man må reservere et Hyfer Hopp i Havet-armbånd for å bestille billett. Kampanjekode ligger nederst på Hopp i Havet-billetten.
Hyfer forbeholder seg retten til å dokumentere festivalaktivitetene med bilder og film til bruk i markedsføringen av Hyfer.