Hopp til innhold

Arrangert av

Partner logo

Introduksjon til blindtegning

Workshop
Datofre. 22.9.
Tid11:00 - 13:00
Pris0 kr
SpråkNO
Missing alt text

Utsolgt!

Vil du tegne det du ser, men er redd for å feile?

Bli med oss på denne workshopen hvor du kan utforske metoden for blindtegning som en inngangsvei til å tegne og gi slipp på frykten.

Blind konturtegning, kan være en magisk og fantastisk måte å komme tilbake til det grunnleggende innen tegning på. Å tegne fra observasjon uten å se på papiret er når den "blinde" delen kommer inn. Når du tar fra deg selv evnen til å se på tegningen åpnes opp en hel verden av utfordringer og muligheter opp.

Blind konturtegning er en øvelse som du kan bruke til å se alle detaljene og virkelig se på motivet i stedet for å tegne fra minnet. Det er en flott teknikk for nybegynnere å bruke som fokuserer på observasjonsferdigheter, og den bygger et utmerket grunnlag for mer komplekse kunstneriske eventyr senere. Den endelige tegningen din er vanligvis ikke veldig realistisk og kan se litt rotete ut, men det er akkurat slik den er ment å være!

Vi gjør oppmerksom på at det vil bli tatt bilder under festivalen dagene 22. og 23 september. Bildene vil kun bli benyttet til kommunikasjon og informasjon knyttet til festivalen fremover.