Hopp til innhold

Arrangert av

Partner logo

Olympisk mindset x Kjersti Buaas

Idéverksted
Datolør. 24.9.
Tid16:00 - 16:40
StedHAVET - Djupet
Pris150 / 100 kr
Språk
Missing alt text

Avlyst

Introduksjon til meditasjon, mental trening og tilstedeværelse ved Kjersti Buaas, i samarbeid med Hyfer

"Som profesjonell idrettsutøver har jeg blitt velsignet med muligheten til å lære om kropp og sinn fra noen av de beste trenerne i verden. Underveis i karrieren passet jeg på å følge nøye med og stille spørsmål slik at jeg kunne lære av de profesjonelle, slik at jeg bedre kunne forstå måten vi mennesker jobber på."

I løpet av denne økten vil du lære praktiske, effektive og avslappende mentale teknikker. Øvelsene er laget for blant annet å lære å skru av og på energien når du ønsker det, å takle stress og å prestere bedre på skole, jobb og fritid.

Deltakerne skal sitte live med Kjersti (på skjermen) og lære hvordan hun har jobbet med å endre negative tankemønstre til noe positivt og hvordan de også kan endre sine egne.
Målet er at deltakerne skal bli inspirert til å lytte bedre til seg selv og kroppen sin og bruke teknikkene de lærer for å være mer tilstede i livet, også etter workshopen.
Denne økten er en 40 minutters live "on screen" økt på Djupet, HAVET med Kjersti Buaas.
Her får du innsikt i hvordan Kjersti startet med mental trening og hvordan hun brukte dette aktivt i idretten gjennom hele sin karriere for å bli en bedre og mer fokusert toppidrettsutøver.
Du får også innsikt i hva mental trening er og hvordan ALLE kan trene mentalt uten at det trenger å ta så mye tid, og at det kan være lekent.

Vitenskapelig og erfaringsbasert innhold
Praktiske øvelser
** Dette er Lavterskel - ALLE kan oppnå dette

Kjersti Buaas er fire ganger olympisk snowboarder og bronsevinner fra Trondheim. Hun har konkurrert på verdens snowboardtour i over 20 år, og i 2018 var hun hovedtrener for det olympiske slovakiske snowboardlaget, hvor hun lærte dem fokus, positiv tankegang, meditasjon, mindfulness og hvordan de kan bruke disse teknikkene på å bedre egne fysiske prestasjoner.
Hun har fullført en bachelor i idrettsvitenskap og fordypet seg i bevisst pustearbeid i kombinasjon med en 200-timers sertifisering som meditasjonslærer. Nå tilbyr hun workshops, retreater og kurs gjennom selskapet sitt PRSNT hvor hun jobber hun med olympiske idrettsutøvere, administrerende direktører, små og store bedrifter, enkeltpersoner og grupper og enkeltmennesker.

MERK: Du må reservere et Hyfer Hopp i Havet-armbånd for å bestille billett - Kampanjekode ligger nederst på Hopp i Havet-billetten.

Dette arrangementet holdes engelsk.

Møt innlederne